openingstijden Maandag tot Vrijdag: 10:00-15:00 uur
Plaats : Enschedesestraat 158 in hengelo
openingstijden : 10:00-15:00 uur
Plaats : Enschedesestraat 158 in hengelo
0

Geen producten in de winkelwagen.

Zakelijk bestellen

Bij ons kunt u genieten van lekkere vers belegde broodjes en drankjes. Wij verzorgen een zakelijke lunch, catering naar wens van de klant. Regio Broodjes levert heerlijke diverse belegde broodjes, lahmacun, salade, vers fruit en nog veel meer.
Wanneer u kiest voor de keuzen bezorgen kunt u in overleg onze broodjes, smoothies en salades aan huis of op de zaak laten bezorgen. Wilt u een zakelijk lunch bestellen vraag dan naar de mogelijkheden. Voor bestellingen groter dan 10 vragen wij een dag van te voren dit te overleggen, na overleg is het mogelijk bestellingen via factuur/ bank te voldoen.
Wanneer u kiest voor de keuze ophalen vragen wij u minimaal 30 min op voorhand dit te doen en een bestelling groter dan 10 vragen wij een dag van te voren dit aan te geven, op deze manier proberen wij dat u broodjes z.s.m. voor u klaarstaan. Wij willen benadrukken dat onze service iets is waar geen rechten op verhaald kunnen worden. Regio Broodjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat leveren van uw bestellingen.

Overleggen?
Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.
Tel: 074-2051245
Mail: info@regiobroodjes.nl

Wij zijn vandaag helaas gesloten ook voor bezorg bestellingen

Bedankt voor het begrip

Groeten,
Regio Broodjes